Snelle – Vierentwintig artwork 21 juli 2019

Snelle – Vierentwintig

108 weergave
  • 2284 verschillende lyrics
  • Nr. 1 Nederlandstalig rap lyrics platform
  • Geverifieerde lyrics

Snelle – Vierentwintig

Snelle – Vierentwintig tracklist

Snelle vierde op donderdag 3 oktober zijn 24e verjaardag. En wie jarig is, die trakteert, aldus de rapper uit Deventer. De traktatie is de bekendmaking zijn zijn debuutalbum die op 24 oktober zal uitkomen.

Vandaag ben ik 24 jaar geworden. Op de 24e van deze maand breng ik mijn album “Vierentwintig” uit. Ik kan niet wachten om het muzikale dagboek van mijn meest bijzondere (24e) levensjaar te delen met jullie. Ik ben trots en dankbaar richting iedereen die heeft meegewerkt en met name alle fans.

Debuutalbum

Vierentwintig (24) is het debuutalbum van de “Scars” rapper. In aanloop naar de plaat dropte de rapper “Twee van vierentwintig” waarmee gedoeld wordt op de eerste 2 tracks van het album. De tracks “Voor Je Deur” en “Kapitein” zijn nummer 4 & 5 op het album. Op de plaat is ook de langverwachte samenwerking te horen met “Kevin”, daarnaast staan ook JeBroer, Yade Lauren, Hef, Emms, Kraantje Pappie op het album. De eerdere singles “Lippenstift” en “Plankgas” verklapte al de overige samenwerking met Frenna, John Ewbank en Marco Borsato. Vierentwintig telt 14 nummers en is hieronder te beluisteren:

Producercredits Vierentwintig
Op het album zijn producties te horen van onder andere Don Danisha, Jimmy Huru, Shafique Roman en Avenue.