• 2457 verschillende lyrics
  • Nr. 1 Nederlandstalig rap lyrics platform
  • Geverifieerde lyrics

Bokke8

Echte naam:Anthony Swart
Geslacht:Man
Platenlabel:1OAK

Bokke8, echte naam Anthony Swart, maakt onderdeel uit van label van Sevn Alias – 1OAK. 1OAK Staat voor One Of A Kind. De twee kwamen in contact nadat Bokke8 een Instagram challenge van Sevn Alias zijn track Qifesh heeft gewonnen. Hij won een meet & greet met Sevn. Rond deze periode verliet Sevn Alias zijn label Rotterdam Airlines en begon werk te maken van zijn eigen label. Sevn werkte op dat moment samen met Lucass, die ook getekend is op het label, in die tijd. Lucass is de neef van is van Bokke8. Hierdoor verschenen de tracks van Ocho, zijn bijnaam, op de radar van Sevn.

In juni 2019 bracht het label de gezamenlijke EP OAKLAND uit. Bokke8 is op 7 van de 12 tracks te horen. Op de plaat laat hij horen van verschillende markten thuis te zijn.

Albums van Bokke8

Op 25 oktober 2019 is daar het solodebuut “Ocho”. Wat Spaans is voor het getal 8. In aanloop van Ocho droppen de singles ‘Pijn’ en ‘Timeline’ en mocht hij langs bij Rotjoch voor een 101Barz sessie. Met tracks als ‘Uno‘ en ‘Niet Thuis‘ behaalt Bokke miljoenen streams op Spotify en is hij bezig om zijn stempel op de Nederlandse rapgame te drukken.