• 2058 verschillende lyrics
  • Nr. 1 Nederlandstalig rap lyrics platform
  • Geverifieerde lyrics

Idaly

Idaly Lyrics Errday

Idaly Faal, bij het grote publiek beter bekend onder zijn voornaam, is een Nederlands rapper en producer. Voordat hij bekend stond als Idaly, was hij actief onder de naam ‘Idje‘ en gold hij als veelbelovend talent. Het talent dat hij aan het waar maken is. Hij keek veel mee bij Adje en zijn bijbehorende Sloddervos Gang Movement in de studio, mocht hij mee naar 101Barz en werkte onder andere hij mee aan het producersalbum “Retro” van Reverse.

De bijdrage aan collectief New Wave

In 2015 was het eerste echte geluid van Idaly dat op het onderdeel van het New Wave collectief op Schiermonnikoog. Zijn bijdrage op het New Wave project was indrukwekkend. Voor heel veel artiesten die ook deel uitmaakt van het collectief was het het begin van hun carrière. Denk hierbij aan artiesten zoals Jonna Fraser, Ronnie Flex en Lil Kleine.

De grote doorbraak van Idaly

In 2018 scoorde Idaly meerdere hits. Denk hierbij aan ‘Wine Slow’(Remix) en ‘Lil Mama’ samen met Josylvio.  Ook bracht hij meerdere EP’s uit. Het is nu dus eindelijk tijd voor zijn langverwachte debuutalbum.

Eerste album Idaly

Na enkele EP’s als “Nu”, “Eindelijk” en de Maxi-Singles “Geactiveerd“,”Andere Tijden” en “Minder Is Meer” is het in 2019 tijd voor Idaly zijn eerste album.