Check hier de lyrics van Ares zijn derde album “Alice”

“Alice” is Ares zijn derde album, in dit album trekt de rapper uit Oosterhout de lijn door wat goed te horen was op zijn vorige album “Prins”. In de tussentijd kwam de rapper met tracks als nummers als “Camera’s”, “Positief” en “Russian Spies”. Vorige week verscheen er meer informatie in de vorm van de eerste single Rollercoaster Tycoon, een voorbode van op het nieuwste album Alice.

Na zijn laatste album “Prins” was Ares uit zijn contract gelopen bij platenlabel TopNotch. Daarmee is hij weer een independent artist. Dit feit leverde hem zoveel creatieve vrijheid en energie op dat hij met de nieuwe plaat weer een heel nieuwe kant van zichzelf laat zien. Deze creativiteit is ook goed terug te horen op het album

Op zijn nieuwe album is hij naar eigen zeggen voor de eerste keer comfortabel met zichzelf en wat hij maakt. Hij zingt meer en soepeler en heeft een vredevolle, fijne en rustige sound gekozen. Die deken van rust bekleedt hij grotendeels zelf, maar er is ook een verrassende gastbijdrage weggelegd voor Yung Nnelg. De lyrics van de plaat vind je hier: