Waarom biertjes gooien naar Famke Louise gelijk staat aan succes

Famke Louise het zingende vloggende model, vloggende zingende model of hoe je haar ook wil omschrijven is al maanden een sensatie op het internet. Het hele internet was in shock toen ze haar eerste single, inclusief videoclip met My Little Pony’s, “Op Me Monnie” dropte. De teller staat inmiddels op 9,3 miljoen views op YouTube. Famke mocht zelfs een gouden plaat ontvangen voor “Op Me Monnie”

Waar rijzende succes is, komt haat. Om de G.E.I.T. Hef te citeren: “Als je geen haters hebt dan moet je harder werken”. Nou dat zit dus wel goed bij Famke. Na “Op Me Monnie” kreeg ze de gevestigde namen uit de rapscene achter zich. Frenna & Boef sprongen op de officiële remix van “Op Me Monnie” en zo bracht ze haar tweede single “VROOM” uit in samenwerking met Bokoesam & Yung Felix. “VROOM” zou later nog een remix krijgen van Donnie & Eenhoornjoost. Inmiddels heeft Famke haar derde single genaamd “LIT” uitgebracht met niemand minder dan Wilde Westen rapper LouiVos. Waarbij de teller inmiddels ook al staat op 2miljoen views.

Biertjes gooien naar Famke Louise

Als er in de afgelopen jaren iets garant staat voor succes dan is het wel biertjes koppen. Alle Dumpert reaguurders kunnen het niet hebben dat rappers als Boef, Lil’Kleine en Ronnie Flex populariteit behalen. En uiten hun frustratie door tijdens optredens dingen naar het podium te gooien. Zoals afgelopen weekend ook bij Famke gebeurde. Bekijk hier het fragment:

Ronnie Flex x Famke Louise

Ronnie Flex, die momenteel in rehab zit om van zijn wietverslaving af te komen, krijgt de afgelopen week visite van vrienden/collega rappers. Zo zijn Sevn Alias, Jack $hirak en Kempi bij de rapper langsgegaan. Kempi riep zelfs de #RonnieFlexChallenge in het leven. Ronnie deelde via Instagram dat ook Famke Louise langs was gekomen, niet alleen uit liefde, maar de twee zouden ook werken aan een nieuwe track.

Famke Louise kwam Ronnie Flex opzoeken voor onder andere een nieuwe samenwerking. Wat verwachten jullie van deze samenwerking? #Errday — ✅ Zet gratis berichtmeldingen aan! 🔄 Volg ook onze andere accounts 👇 @errday.nl | @herrday.nl | ☑ Facebook | Errday.nl

A post shared by Errday (@errday.nl) on

Alles wat Ronnie Flex aanraakt verandert in goud. Tel daar de hype van Famke Louise bij op en je weet dat dit een combinatie is die alle Dumpert reaguurders in hun zolderkamer laat huilen. Kortom je kunt niet meer om Famke Louise heen, of je het nou leuk vindt of niet.