• Meer dan 1648 lyrics
  • Nr. 1 Nederlandstalig rap lyrics platform
  • Geverifieerde lyrics

Lyrics

Het is vaak lastig om de lyrics van jouw favoriete liedje te onthouden. Want alle rapteksten uit je hoofd leren is moeilijk en kost veel tijd. Maar misschien versta je bepaalde delen uit de nummers van de rappers ook niet goed. Rappers gebruiken vaak straattaal en andere talen, bijvoorbeeld van hun roots, in hun raps. Om erachter te komen wat de lyrics van een nummer zijn hebben wij deze uitgeschreven en gebundeld op onze site. Om alles mee te kunnen rappen heeft Errday.nl de rapteksten van onder andere BoefRonnie FlexBizzey, Lil Kleine en Frenna verzameld.

Lyrics van Nederland en België

Niet alleen de Nederlandse rappers krijgen een plekje op Errday. Ook de lyrics van de Belgische rappers kun je terugvinden op onze website.

Het luisteren naar raps met de songtekst is bijna hetzelfde als een ondertiteling bij een film. Soms kan het zijn dat je de taal of een bepaald woord niet verstaat. En soms kan het zijn dat je de muziek en het verhaal net wat beter snapt. Met de songtekst erbij begrijp je het verhaal ook achter een nummer.

Daarnaast is het ook heel handig voor festivals, concerten en optredens. Deze worden nog net iets beter wanneer je de juiste woorden mee kunt rappen. Daarnaast kun je uit de songteksten inspiratie vinden om zelf een rap te schrijven.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie