Een liefde artwork 27 juni 2019

Poetic Justice

Stilte voor de Storm (ft. Bastet Black (Sage))

  • 2457 verschillende lyrics
  • Nr. 1 Nederlandstalig rap lyrics platform
  • Geverifieerde lyrics

Stilte voor de Storm (ft. Bastet Black (Sage)) lyrics - Poetic Justice

De stilte voor de storm stond symbool voor de stilte in mijn hoofd die verstoord werd door wat die stilte echt verwoordde. Want die stilte was geen kalmte; die stilte was de storm. 

Verdwaald in mijn eigen gedachtegangen. Enkel leidend tot een deur die me nergens anders bracht dan op een al bewandeld pad die niet werkelijk voor mij bestemd was. Maar bepaal ik niet deels mijn eigen lot? Dus achteraf bleek ook dat pad werkelijk voor mij bestemd dan. 

Ik ging de oorlog aan met mijn eigen keuzes. Dat ik die oorlog aanging was ook mijn eigen keuze. Waarom ging ik die oorlog aan dan, waarom juist die keuze? Dat ik die oorlog aanging was toch echt de juiste keuze. 

Want ik vond mezelf in het niet weten wie ik ben. Ik bezocht de hel en kon geen liefde geven zonder te kwetsen. Want had geen liefde voor mezelf, dus kon geen liefde nemen zonder te kwetsen en juist daarom vond ik de liefde voor mezelf. Want er bleef niks anders over. Dan die stilte, dan die storm. 

Nu ben ik de stilte in de storm..

Volg @errday.nl op Instagram Stilte voor de Storm (ft. Bastet Black (Sage)) niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons met de juiste lyrics