6 Onuitgebrachte tracks van Ronnie Flex waar wij op wachten

Ronnie Flex, alles wat deze man aanraakt verandert in goud. Met 2 uitgebrachte albums, maxi-singles, een Flonti Stacks EP op komst en vele featurings op zijn naam heeft Ronnie een aardig repertoire op zijn naam staan. Maar wat ons betreft kan het nooit genoeg zijn. Ronnie laat af en toe previews horen van nieuwe nieuwe tracks. Wij hebben een aantal onuitgebrachte Ronnie Flex hitjes verzameld die, wat ons betreft, vandaag nog licht moeten zien!

1. Ronnie Flex – Energie (Franse versie)

Energie bereikte in Nederland de nummer 1 positie en als Ed Sheeran nooit was geboren bleef deze daar in ieder geval wat langer staan. Ronnie noemde dit zelf al eens zijn favoriete liedje, op Snapchat heeft Ronell een preview gedeeld van een Franse variant van het nummer. Tot nu toe is er nog geen enkel spoor van deze Franse versie te bekennen, Ronnie wanneer verlos je ons!?

2. Ronnie Flex – Word verwijderd

 

A post shared by Nori (@ronnieflex010) on

Als we de caption mogen geloven komt het volledige nummer ‘Word Verwijderd’ op REMI 2 te staan. Of dit een werktitel is of de officiële titel is van het volgende Ronnie album, who knows? In het filmpje is overigens ook Idaly te zien, wij hopen in ieder geval dat Idaly ook zijn zegje mag doen op deze gevoelig track.

3. Ronnie Flex – 4/5

 

A post shared by Nori (@ronnieflex010) on

Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij deze track verwachten op de “Nori EP” van Ronnie. De tracklist van de “Nori EP” deelde Ronnie al eerder op zijn Instagram en daar zien we 4/5 terugkomen.

4. Ali B – Betoverd vannacht (ft. Ronnie Flex) (prod. Jack $hirak)

Ali B maakte een documentaire omtrent het proces van het maken van zijn album #Verder, dat later de naam “Een klein Beetje Geluk” zou krijgen. In de documentaire komt Ronnie langs in Spanje om te werken aan Ali zijn album. In de 5e aflevering is er een preview te horen van een track die eindstand het album niet heeft gehaald. Zoals te zien in de documentaire raken de heren verhit in een discussie over het onderwerp van de track. Waarschijnlijk ook de reden dat de track het album uiteindelijk niet heeft gehaald. De track begint op 3:30.

5. Ronnie Flex – Non Stop (prod. Maaly Raw)

Maaly Raw was in Nederland en heeft zeker niet stil gezeten. Ronnie Flex deelde op zijn Instagram Story een preview met wel een heel bekende tag van Maaly Raw’s. Gaat Ronnie meer fucken met buitenlandse producers op REMI2?

6. Ronnie Flex – Ik & Jij

 

Ronnie Flex deelt zojuist een nieuwe track #Remi2 #Errday

A post shared by Errday (@errday.nl) on


Ronnie deelde vrijdagnacht een preview van een nieuwe track op zijn Instagram, maar deze werd de volgende dag alweer verwijderd. Gelukkig hebben wij de beelden nog op onze Instagram weten te plaatsen voordat deze werden verwijderd.