Sevn Alias & Lucass maken guap

Top Notch en de Rabobank werken samen rondom het onlangs gelanceerde Rabobank PASSI. Met het jongerenplatform biedt Rabobank jongeren de kans hun talenten te ontdekken of hun droombaan te vinden. Top Notch heeft zich voor tenminste een jaar verbonden aan Rabobank PASSI en biedt gedurende die periode talent de kans om zichzelf verder te ontwikkelen.

In het kader van Rabobank PASSI worden zes jonge talenten gekoppeld aan een gevestigde artiest. Samengaan zij de studio in enwerken aan een track en bijbehorende videoclip. De eerste samenwerking istussen Mael, eerstejaarsstudent aan de Herman BroodAcademie enartiest Jonna Fraser. Het maakproces wordt in beeld gebrachten de track die daaruitvoortvloeit begin januari digitaal uitgebracht.

Via Rabobank.nl/passi maken jongeren tussen de 12 -18jaar met een PASSI-pinpas kans op unieke masterclasses, workshops en diverse stageplekken: in de muziek, maar ook bij influencers en diverse bedrijven in fashion, tech of gaming.Naast deze kansen biedt Rabobank PASSI ook inspiratie, tips en voordeeltjes.Catelijn Schönfeld, lead marketeer Jonge Klanten van de Rabobank: “We willen jongeren inspireren om zo veel mogelijk uit zichzelf te halen. Door ze zelf aan het roer te zetten en te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten. We hopen hiermee een basistekunnen vormen voor een gezond financieel leven, nu en in de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat we met Top Notch aan onze zijde deze doelgroep als geen ander kunnen bereiken en motiveren.”

Na eerder Jonna Fraser & Mael, Latifah & Zoedja te hebben gehad is het vandaag is de beurt aan Lucass. Lucass gaat in samenwerking met Sevn Alias, tevens zijn labelbaas aangezien Lucass is getekend op het 1oak label van Sevn. Beluister de track hier: