Dit zijn de vrouwen achter de Nederlandse rappers

Het is vandaag Valentijnsdag, voor sommige een feest en voor andere een dag dat ze zich extra lonely voelen. Achter een grote artiest staat vaak een sterke vrouw. Want mannen, wees nou eerlijk. Wat moeten we nou zonder de vrouw? Zo ook in de Nederlandse rapscene. Dit zijn de Valentijns van de scene:

Leafs

De jonge rapper Leafs zit diep in zijn Feals. Het talent van Noah’s Ark viert zijn Valentijn met zijn vriendinΒ Alycia Victoria.

 

View this post on Instagram

 

Fijne Valentijnsdag. Tag jouw Valentijn 😳 #Errday β€” βœ… Volg @errday.nl om op de hoogte te blijven πŸŽ™ Lyrics? www.errday.nl πŸ”œ Volg ook onze vrienden van @needforbrand & @cleats.nl

A post shared by Errday (@errday.nl) on

Kosso

Kosso is sinds 2018 getrouwd met zijn vrouw Dorentina. De twee hebben onlangs samen een track uitgebracht genaamd “Bij Mij“. Kosso laat weten dat er een nieuwe hit single van de twee klaar ligt.

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentine ❀️ En ik ga jullie eerlijk zeggen dat wij een HIT hebben liggen.. Wie wilt er een nieuwe track met me vrouw??? Bij minimaal 1000 reacties ga ik NU METEEN iets boeken in het buitenland om clip te schieten πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

A post shared by Kosso πŸ‘‘ (@kosso.nl) on

Jiri11

Jiri11 richt zich deze dagen meer op zijn solo carriere, maar gaat daarnaast samen door het leven met Chaveli:

 

View this post on Instagram

 

πŸ’op wie ben jij verliefd?πŸ’

A post shared by Jiri11 (@jiri11) on

Mennoboomin

De ANBU rapper, Mennoboomin, viert vandaag zijn 2e Valentijnsdag samen met zijn vriendin La-isla.

 

View this post on Instagram

 

Onze 2 valentijnsdag samen, i did great 😍 eerlijk we zijn prachtig samen

A post shared by mennoboomin (@mennoboomin) on

Ronnie Flex
De Kanye West en Kim K van de lage landen. Wellicht het meest besproken koppel van de afgelopen maanden. Waren ze nou niet samen? Hebben ze ruzie? Nou aan al die twijfels is een einde gekomen. De twee zijn hartstikke verliefd en nog steeds samen. Nadat Famke Louise & Ronnie Flex samen hun clip voor “Alleen Door Jou” hadden uitgebracht was de kogel door de kerk!

 

View this post on Instagram

 

πŸŠπŸΌβ€β™€οΈπŸ’œ

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on