Er is dus een petitie om Bizzey te skippen van WOOHAH’s line up

Afgelopen week is er dus een online petitie met als doel om Bizzey als act te schrappen van de WOO HAH! line-up. Volgens de oprichter van de petitie is Bizzey geen echter rapper. In zijn ogen is WOO HAH! voor echte rappers en verdient hij het dus niet om op het festival te staan. Inmiddels hebben meer dan 1000 mensen de petitie ondertekend.

“Festival WooHah! heeft besloten om dit jaar, naast een heleboel goede artiesten, “rapper” Bizzey te boeken. Ik denk dat 99% onder de WooHah bezoekers snapt waarom deze petitie bestaat. Daarom de petitie: Cancel Bizzey op WooHah! Mocht je het toch niet begrijpen, zal ik het duidelijk uitleggen in de volgende alinea.
WooHah! is een festival voor rappers, denk aan de grote namen zoals Travis Scott, Gunna en Lil Uzi Vert. Ook zijn er kleine namen zoals Josylvio of The Gaslamp Killer. Bizzey zijn teksten bestaan uit herhalingen, dit noemen ze mumble rap. Nu begrijp ik dat als je het hier niet mee eens bent, omdat er meer mumble rappers komen of zijn geweest. Er is alleen 1 verschil, wat Bizzey maakt is geen rap. Noem het liever Pop-muziek. Zijn muziek is gericht op de 12 jarige tienermeisjes die nog niet klaar zijn voor de meer moeilijkere teksten.”

De petitie kun je hier bekijken