Dit is de definitieve tracklist van Ronnie Flex’s “NORI” Ep

Ronnie Flex zei eerder deze week al dat er nog twee tracks misten op de “definitieve” tracklist van zijn EP “Nori” en vandaag heeft hij deze tracks eraan toegevoegd. Het gaat om de nummers “Wow” met Bokoesam en “Price en Batman” met James Francis en Alec Petrus. Het album gaat gemixt worden door DJ Waxfiend, die ook verantwoordelijk is voor de classic Mixtapes van Kempi. Ronnie Flex laat weten dat de volgende single door Maaly Raw (producer van Lil’ Uzi Vert) is geproduceerd, een preview van deze track kun je vinden in ons artikel 6 Onuitgebrachte tracks van Ronnie Flex waar wij op wachten.

Eind vorig jaar kondigde Ronnie Flex zijn trap EP Nori aan en liet gelijk een eerste tracklist los. Inmiddels zijn we zo’n twee maanden verder en heeft hij nog wat meer tijd genomen voor de plaat. Na de singles 4/5 en Nori is het vandaag tijd voor de definitieve tracklist:

FINNA BE MIXED BY @djwaxfiend… first single ft @maalyraw (producer @liluzivert ) – THIS DA REAL PLAYLIST ALLEEN NOG GEEN VOLGORDE.. COMMENT: 🐐 IF U WANN ME TO DROP

A post shared by Nori (@ronnieflex010) on


Op de nieuwe versie zijn we gastbijdrages van Winne, Leafs, Jacin Trill, D-Love en Bokoesam. Op Instagram deelde de artiest al een preview van de remix met D-Love “K zou niet weten”. Wij kunnen niet wachten!