Kevin laat weten wanneer zijn eerste single van zijn debuutalbum uit komt

Kevin brak in 2016 definitief door, onder andere door zijn bijdrage aan het Gate 16 album van Rotterdam Airlines. “Wazig” in samenwerking met Crooks pakte miljoenen views/streams. Dit leek een startschot voor Kevin om te laten zien wat hij kan. De rapper met de trage flow dropte later zijn debuut EP “Kleine Versnelling” met de hit “Waarom” in samenwerking met, toen nog, labelgenoot Sevn Alias.

Na zijn bijdrage op het album “All Eyez on us” voor de soundtrack van de nieuwe 2pac film, was Kevin nog te horen op de het compilatie album “Gate 17” van Rotterdam Airlines.

Op de track, die vrijdag uit komt, gaat Kevin weer samenwerken met Emms van Broederliefde. De vorige samenwerking tussen de twee artiesten uit Rotterdam “Op De Block” pakte uit tot een succes. Wij zijn benieuwd naar het nieuwe werk van Kevin.

Het wachten is over. Het album komt eraan. Aanstaande vrijdag drop ik mijn eerste single #NietAlleen met m’n broer @emms_bl 💯. Volg me alvast op Spotify, link in bio. Prod. by @rockatunes.

A post shared by Kevin (@slowflowanimal) on