Ronnie Flex in de studio met producer van Drake

Ronnie Flex & Drake bij die gedachte tovert gelijk een lach op ons gezicht. Of dit ooit gaat gebeuren? Wie weet. Ronnie Flex is in ieder geval een stapje dichterbij deze samenwerking. Na “Non Stop” te hebben gemaakt met Amerikaanse producer “Maaly Raw” is Ronnie Flex deze week de studio in gedoken met Nana Rogues.

Nana Rogues is verantwoordelijk voor de hit van Drake’s More Life project “Passionfruit”. More Life heeft voor de nodige hits gezorgd, de track “Passionfruit.” sprong er het meest uit. “Passionfruit” behaalde positie nummer 8 op de Billboard Hot 100. De laid back vibes in de beat zijn verzorgd door de in London gevestigde producer Nana Rogues.

Ronnie Flex is momenteel in Londen, niet alleen om te feesten of om te genieten van een welverdiende vakantie. Gisteravond verscheen hij dus op de Instagram story van producer Nana Rogues. De twee zitten samen in de studio en Ronnie Flex bevestigde dit nog maar eens op Twitter dat hij daar niet alleen was om te chillen, maar dat de twee ook daadwerkelijk muziek gemaakt hebben.