Dit zijn de 5 favoriete artiesten van Sarita Lorena

Sarita Lorena was als eerst te horen op het debuutalbum “Nood Breekt Wet” van D-Double. Op “2 Gedachtes”, nummer 4 van de plaat, heeft de zangeres een gastbijdrage. Daarna was ze nog te horen op de “Stout Remix” van Gianski. Bij het grotere publiek werd Sarita bekend door haar bijdrage aan “FunX Talents Vibes”. Ze schopte het tot de finale en werd tweede achter MarOne. Sinds kort is ze getekend bij Sony en is ze hard aan het werk aan nieuw materiaal. Reden genoeg om deze veelbelovende dame te vragen naar haar persoonlijke top 5:

5. Daniel Busser
Meeste underestimated Vlaamse rapper, vind ik.. zijn laatste track heeft mijn ziel gepakt. Daniel is lyricaal heel sterk en hij kan het goed over brengen. België slaapt op hem..

Deze 5 Belgische artiesten moet je echt in de gaten houden

4. Cho
Ik ben fan van Cho, ken al zijn Knock Knock albums uit mijn hoofd. Ik vind het jammer dat hij zo lang stil is geweest maar ik heb gehoord dat hij binnenkort met veel vuur komt.

3. AnishaGF
Ik volg AnishaGF al sinds het begin en deze jonge dame is erg veel gegroeid in de afgelopen tijd, ze doet me een beetje aan mezelf denken, super gedreven, schijt aan iedereen en gefocust . Ze is jong maar ze heeft veel te bieden. Jullie zijn niet klaar voor haar!

2. Latifah
Latifah heeft deuren geopend voor vrouwelijke rappers/artiesten in de urban roster, ze gooit altijd love naar iedereen en is een prachtige vrouw, haar lines zijn scherp en haar flows zijn dodelijk!

1. Gianski
Mijn favoriete glijer, Gianski ken ik al vanaf het begin van mijn carrière en we hebben ook al vaker samen gewerkt. Deze man heeft een stem waar je u tegen zegt, ik vind dat mensen hem onderschatten en NOG niet beseffen dat deze man een game changer is met een eigen genre, ik noem het “Glijer motion” Gianski glijd over de melodieën met zijn nonchalante stem

Bekijk ook Sarita Lorena haar nieuwste single “On Top” op een productie van Whiteboy: